Hesap silme
Anne+ Hesap Silme ve Veri Silme Talebi
Son güncelleme: 9 Temmuz 2026
Anne+ hesabınızı uygulama içinden silebilir veya uygulamaya erişemiyorsanız e-posta ile veri silme talebi gönderebilirsiniz.
Uygulama içinden hesap silme
- Anne+ uygulamasını açın.
- Profil sekmesine gidin.
- Hesap işlemleri bölümünden Hesabımı kalıcı olarak sil seçeneğine dokunun.
- Onay verdiğinizde hesabınız ve hesaba bağlı veriler kalıcı olarak silinir.
E-posta ile silme talebi
Uygulamaya erişemiyorsanız, hesabınızla ilişkili e-posta adresinden anneplusapp@gmail.com adresine Anne+ hesap silme talebi başlığıyla e-posta gönderebilirsiniz.
Silinen ve saklanabilecek veriler
Hesap silme işleminde profil bilgileriniz, bebek kayıtlarınız, galeri içerikleriniz, takip kayıtlarınız, bildirim tokenlarınız ve kullanıcı hesabınıza bağlı veriler silinir ya da anonimleştirilir.
Yasal yükümlülükler, güvenlik, kötüye kullanım önleme, ödeme/abonelik uyuşmazlıkları veya uygulama mağazası kayıtları nedeniyle bazı sınırlı kayıtlar gerekli süre boyunca saklanabilir.
Aktif App Store aboneliğiniz varsa, hesap silme işlemi Apple tarafındaki aboneliği otomatik olarak iptal etmez. Devam etmeden önce iPhone Ayarları veya App Store abonelik yönetim ekranından aboneliğinizi iptal etmelisiniz.